Hardglazen-deuren - Glashandel Almere - groothandel in glas voor particulier en bedrijf

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 

Hardglazen deuren worden steeds meer toegepast in de Nederlandse woningen. Het geeft vaak uw woonsituatie juist dat extra en maakt uw binneninterieur stijlvol af. Deuren voor de badkamer zijn op vele manieren toepasbaar. Met of zonder zijpaneel en in elke afmeting te maken. Geheel naar de situatie in uw woning. Loopt de muur scheef of de vloer ligt niet waterpas. Overal is wel een oplossing voor te bedenken. Voor uw woonkamer gebruiken wel hetzelfde glassoort maar naast de doorzicht en matte deuren is er ook een aanzienlijke keuze in designdeuren.

De meest voorkomende deursoort uitgevoerd in 8mm dik gehard veiligheidsglas. De deur heeft meestal 2 scharnieren en een knop, een greep of een geslepen vingergat. De deur kan op elke gewenste maat worden gemaakt.
Nadat de deur is geproduceerd kan er niets meer worden afgehaald of afgeslepen. De deur zal bij bewerkingen na het harden in duizenden korrels uit elkaar spatten. (net als een zijruit van een auto).
Goed meten is dan ook erg belangrijk.

Elke afmeting is mogelijk!! Genoemde maten geven u een beeld van de kosten van een hardglazen deur. Mail ons uw specifieke maat.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu